Uitgelicht

Vacature: docent(e) NT2 van beginners tot A2

Voor verschillende groepen van beginners tot A2-niveau zijn we op zoek naar taaltrainers NT2 voor onze groepen op eigen locatie in het centrum van Breda. We starten groepen overdag maar ook in de avond.
We werken doorgaans met zelfstandige trainers, maar een dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden.
Neem bij interesse contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Uitgelicht

Samenwerking met SUBtracers

Voorwaartz werkt samen met SUBtracers.

Lees meer

Uitgelicht

Subsidie: Taaltrajecten voor medewerkers in de schoonmaak

Voorwaartz helpt schoonmaakbedrijven al jarenlang deze subsidie, die voorziet in uitvoerings- én verletkosten, in te zetten.

Meer over deze subsidie

Uitgelicht

Vacature: trainer Alfabetisering en lage leerbaarheid

Voor een traject in Gilze-Rijen zijn we op zoek naar een ervaren trainer Alfabetisering. Het gaat om 3 of 4 ochtenden per week.
Ook hebben we geregeld leuke groepen bij ons op locatie, met een lage taalleerbaarheid.
We werken doorgaans met zelfstandige trainers, maar een dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden.
Neem bij interesse contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Uitgelicht

Nieuwe wet inburgering

De nieuwe Wet Inburgering start definitief 1 januari 2022. Dat betekent dat het leenstelsel zal worden afgeschaft en de gemeenten weer de regie krijgen over de Inburgering.
Voorwaartz is door de opgebouwde kennis en expertise tijdens de afgelopen jaren een volwaardige gesprekspartner geworden voor gemeenten die aan de slag mogen met de nieuwe wet.

Meer over de nieuwe wet

Uitgelicht

We zijn verhuisd!

Kloosterplein 6 is ons nieuwe adres in Breda. Een magnifiek historisch pand dat in de 16e eeuw een klooster en later een weeshuis huisvestte. Onze nieuwe, ruime locatie sluit voortreffelijk aan bij het ambitieniveau van Voorwaartz: het organisch voortzetten van de groei die we sinds jaar en dag doormaken. Hoe? Door bevlogen taallessen op maat te blijven verzorgen. En gewoon onszelf te blijven.

Bekijk verhuisbericht (pdf)

Uitgelicht

Le Raar: platform met online lestips

We helpen docenten met meer dan 20 tips om online lesgeven makkelijker, leuker én interessanter te maken. Dagelijks een blog met inspiratie voor o.a. online energizers, werkvormen, gebaren, beoordelen en meer.

Lees meer

Uitgelicht

YouTube-kanaal

Op ons YouTube-kanaal vind je onze eigen, populaire grammaticafilmpjes. De NT2-grammatica wordt op een heldere en leuke manier uitgelegd. Heb jij je al geabonneerd?

Ook vind je NT2 sing along filmpjes op het kanaal. Je leert de NT2 grammatica met deze vrolijke liedjes. Zing je met ons mee?

Bekijk op YouTube

Uitgelicht

Subsidie: Tel mee met taal

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Ook in 2021 kun je als werkgever weer subsidie aanvragen om te investeren in de basisvaardigheden van je werknemers.

Via de regeling Tel mee met Taal kunnen werkgevers tot 67% van de kosten voor onze trajecten taal, rekenen en digitale vaardigheden voor werknemers vergoed krijgen.

Meer over de subsidie