Uitgelicht

De taaleis in de kinderopvang; hoe Kibeo dit aanpakt in samenwerking met Voorwaartz

Voorwaartz toetst pm’-ers die niet aan kunnen tonen dat zij aan de taaleis voldoen.
Wij nemen toetsen individueel of in kleine (sub)groepen af. Zo borgen we individuele aandacht en we kunnen tijdens de voorbereiding van de toetsen ingaan op vragen opmerkingen van de deelnemers.

Lees hier meer!

Uitgelicht

Lees de blog van Majd!

Majd Sheikh Habib woont in Kruiningen.
Hij is 55 jaar oud, statushouder, werkt bij Jumbo Foodmarket in Goes en hoopt met hulp van Voorwaartz taaltraining deze zomer zijn inburgeringstraject af te ronden.
Een tussenstap. Majd hoopt aan weer de slag te kunnen in de technische sector. Lees meer over deze maatwerkaanpak in Zeeland.

Lees de blog!

Uitgelicht

Gezocht: Werkstudent administratie

Voorwaartz Taaltraining - Coaching zoekt een collega op de administratie!

Ben jij nauwkeurig, georganiseerd, en wil je werken in een leuk team, op een werkplek die maatschappelijk betrokken is én waar geen dag hetzelfde is? Kom bij Voorwaartz!

Solliciteren?

Uitgelicht

Vacature: Manager Inburgering Zuid-Nederland

Vanwege de sterke groei van deze activiteiten en het naderende vertrek van de huidige verantwoordelijke zijn we met onmiddellijke ingang op zoek naar een Manager Inburgering
Zuid-Nederland.

Geïnteresseerd?

Uitgelicht

Trainer Alfabetisering gezocht!

Voorwaartz taaltraining- coaching B.V. zoekt naar een trainer Alfabetisering. De vacature staat open voor minimaal 24 uur (maximaal 32 uur).

Wat ga je doen? De functie zal bestaan uit les geven aan cursisten die een alfabetiseringscursus volgen. De overige uren kunnen aangevuld worden met eventueel nog een andere groep (bijvoorbeeld 0>A2). Daarnaast heb je in deze rol ook de mogelijkheid om mee te denken over de invulling van de alfabetiseringstrajecten en ben jij het aanspreekpunt voor vragen over alfabetisering en advies voor cursisten en andere trainers.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar maud@voorwaartz.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Laat je CV achter!

Uitgelicht

Training Tablet & Taal

Voorwaartz verzorgt bij bedrijven, organisaties en gemeenten taaltrainingen. Momenteel voeren we het traject Tablet en Taal uit in opdracht van Team Uitvoering van de gemeente Breda. Voorwaartz ontwikkelde de aanpak in samenwerking met Team Afvalservice van de gemeente. Deelnemers werken, met succes, gericht aan het vergroten van zowel digitale- als taalvaardigheden. Tegelijkertijd staan het dagelijks werk van de cursisten én hun inbreng centraal. Onze trainers Mattie Schouten en Ria Keijzers aan het woord!

Lees meer

Uitgelicht

‘Bij Stoffels Bleijenberg hoort een taaltraining van Voorwaartz er gewoon bij!’

Stoffels Bleijenberg, hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant, is een familiebedrijf met Zeeuwse wortels. Het bedrijf investeert royaal in het opleiden van medewerkers. Een taalcursus Nederlands voor de schoonmakers hoort hier standaard bij het scholingsprogramma. Voorwaartz taaltraining – coaching BV verzorgt de taaltrajecten.

Lees hier meer!

Uitgelicht

Download de brochure over onze aanpak voor de 3F taaltoets voor de kinderopvang!

Voorwaartz toetst pm’-ers die niet aan kunnen tonen dat zij aan de taaleis voldoen.
Wij nemen toetsen individueel of in kleine (sub)groepen af. Zo borgen we individuele aandacht en we kunnen tijdens de voorbereiding van de toetsen ingaan op vragen opmerkingen van de deelnemers.

Download de brochure

Uitgelicht

Taaltrajecten met RAS-vergoeding voor schoonmaakbedrijven

Werknemers van schoonmaakbedrijven kunnen onder werktijd een taaltraject volgen. De Stichting RAS voorziet in de bekostiging, Voorwaartz voert uit.

Download de brochure

Uitgelicht

Subsidie Tel mee met Taal

Voor werknemers van bedrijven die de Nederlandse taal op één of meer deelvaardigheden (lezen, schrijven, spreken, luisteren) nog niet beheersen op het referentieniveau 2F kunnen we in opdracht van u subsidie genereren van maximaal 67%.

Lees meer over onze aanpak

Uitgelicht

Factsheet laaggeletterdheid

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen van 16 jaar en ouder moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Dit betekent dat ongeveer 1 op de 6 mensen in Nederland laaggeletterd is. Van alle werknemers in Nederland is 9% laaggeletterd. Meer dan de helft van deze groep is moedertaalspreker.

Lees in onze factsheet meer over laaggeletterdheid, de gevolgen ervan én hoe Voorwaartz u helpt om mét subsidie Tel mee met Taal laaggeletterdheid op uw werkvloer aan te pakken.

Download factsheet

Uitgelicht

Vacature: docent(e) NT2 van beginners tot A2

Voor verschillende groepen van beginners tot A2-niveau zijn we op zoek naar taaltrainers NT2 voor onze groepen op eigen locatie in het centrum van Breda. We starten groepen overdag maar ook in de avond.
We werken doorgaans met zelfstandige trainers, maar een dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden.
Neem bij interesse contact met ons op!

Geïnteresseerd?