Uitgelicht

Subsidie: Tel mee met taal

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Ook in 2021 kun je als werkgever weer subsidie aanvragen om te investeren in de basisvaardigheden van je werknemers.

Via de regeling Tel mee met Taal kunnen werkgevers tot 67% van de kosten voor onze trajecten taal, rekenen en digitale vaardigheden voor werknemers vergoed krijgen.

Meer over de subsidie Meer uitgelicht

Aan het woord

Bedrijf

“Naast het verzorgen van de professionele taaltrainingen, neemt Voorwaartz veel administratief werk uit handen als het gaat om certificaten, rapportages en subsidieaanvragen. Kortom: een fijne, betrouwbare partner!”

Talentmanagement

Perfetti Van Melle

Voorwaartz

“We faciliteren het bedrijf subsidies te benutten, ondersteunen om aan verplichtingen te voldoen en nemen daar waar mogelijk werk uit handen. We hebben korte lijnen met de subsidient en weten precies aan welke eisen een taaltraject moet voldoen.”

Marina Wisse

Projectmanager

Bedrijf

“Mijn collega’s zijn erg tevreden over de training. En dankzij een mooie subsidie, die Voorwaartz compleet voor Stellar heeft verzorgd, kostte het ons maar een derde van de scholingskosten. Ook de aanvraag voor het vervolg is gehonoreerd, dus we kunnen door!”

Adrienne Hogye

Operations Manager

Uitgelicht

Subsidie: Taaltrajecten voor medewerkers in de schoonmaak

Voorwaartz helpt schoonmaakbedrijven al jarenlang deze subsidie, die voorziet in uitvoerings- én verletkosten, in te zetten.

Meer over deze subsidie Meer uitgelicht

Zullen we met u meedenken?

Neem gerust contact op met Marina. Zij is onze projectmanager en als service voor onze opdrachtgevers doet zij, indien gewenst, een subsidie-check. Ze heeft korte lijntjes met verschillende subsidieverstrekkers. Marina heeft voor onze klanten al vele, succesvolle subsidieaanvragen verzorgd.

Uitgelicht

Samenwerking met SUBtracers

Voorwaartz werkt samen met SUBtracers.

Lees meer Meer uitgelicht