Uitgelicht

Taaltrajecten met RAS-vergoeding voor schoonmaakbedrijven

Werknemers van schoonmaakbedrijven kunnen onder werktijd een taaltraject volgen. De Stichting RAS voorziet in de bekostiging, Voorwaartz voert uit.

Download de brochure Meer uitgelicht

Uitgelicht

Subsidie Tel mee met Taal

Voor werknemers van bedrijven die de Nederlandse taal op één of meer deelvaardigheden (lezen, schrijven, spreken, luisteren) nog niet beheersen op het referentieniveau 2F kunnen we in opdracht van u subsidie genereren van maximaal 67%.

Lees meer over onze aanpak Meer uitgelicht

Aan het woord

Bedrijf

“Naast het verzorgen van de professionele taaltrainingen, neemt Voorwaartz veel administratief werk uit handen als het gaat om certificaten, rapportages en subsidieaanvragen. Kortom: een fijne, betrouwbare partner!”

Talentmanagement

Perfetti Van Melle

Voorwaartz

“We faciliteren het bedrijf subsidies te benutten, ondersteunen om aan verplichtingen te voldoen en nemen daar waar mogelijk werk uit handen. We hebben korte lijnen met de subsidient en weten precies aan welke eisen een taaltraject moet voldoen.”

Marina Wisse

Projectmanager

Bedrijf

“Mijn collega’s zijn erg tevreden over de training. En dankzij een mooie subsidie, die Voorwaartz compleet voor Stellar heeft verzorgd, kostte het ons maar een derde van de scholingskosten. Ook de aanvraag voor het vervolg is gehonoreerd, dus we kunnen door!”

Adrienne Hogye

Operations Manager

Meer weten over subsidies voor taaltrainingen?

Neem gerust contact op met Marina. Zij is onze projectmanager en als service voor onze opdrachtgevers doet zij, indien gewenst, een subsidie-check. Ze heeft korte lijntjes met verschillende subsidieverstrekkers. Marina heeft voor onze klanten al vele, succesvolle subsidieaanvragen verzorgd.

Uitgelicht

Samenwerking met SUBtracers

Voorwaartz werkt samen met SUBtracers.

Lees meer Meer uitgelicht