Uitgelicht

Factsheet laaggeletterdheid

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen van 16 jaar en ouder moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Dit betekent dat ongeveer 1 op de 6 mensen in Nederland laaggeletterd is. Van alle werknemers in Nederland is 9% laaggeletterd. Meer dan de helft van deze groep is moedertaalspreker.

Lees in onze factsheet meer over laaggeletterdheid, de gevolgen ervan én hoe Voorwaartz u helpt om mét subsidie Tel mee met Taal laaggeletterdheid op uw werkvloer aan te pakken.

Download factsheet Meer uitgelicht

Ervaringen met onze cursus zakelijk Nederlands

Deelnemer

“Mijn collega’s en ik hebben veel geleerd. We hebben allemaal gevonden wat we in de training zochten. Voorwaartz heeft het hele traject rondom de subsidieaanvraag voor ons uit handen genomen. Dat scheelt ons bedrijf een hoop in de kosten! Binnenkort start we met het vervolg.”

Adrienn Maria Hogye

Adriennn Hogye

Operations Manager

HR

“Door onze prettige samenwerking met Voorwaartz kunnen wij onze medewerkers een op het bedrijf aangepast taaltraject aanbieden.
Dit geeft ons personeel een boost in zelfvertrouwen én sociale vaardigheden, waar zowel werkgever als werknemer de vruchten van plukken!”

Patrick Oosterveer

Patrick Oosterveer

HR Manager

HR

“CM.com is enthousiast over Voorwaartz als taalpartner. Voorwaartz denkt mee en zorgt voor een gevarieerde manier van leren met veel interactie. Dat geldt voor zowel voor de klassikale trainingen als de online lessen!”

Sanneke Dijkstra

Sanneke Dijkstra

HR Business Partner L&D

Individuele cursus zakelijk Nederlands

Liever één-op-één aan de slag met een taaltrainer om uw Nederlandse schrijf- en spreekvaardigheid te verbeteren? Dat kan. Wij bieden zowel online als op locatie een individuele cursus zakelijk Nederlands. Wij maken een op maat gemaakt programma, waarbij wij onder andere  kijken naar uw huidige niveau, werkzaamheden, tijd en budget.

Incompany groepstraining zakelijk Nederlands

Zijn er bij uw bedrijf behoeftes om de Nederlandse taal en/of spreekvaardigheden te verbeteren. Onze taaltrainers gaan graag bij u aan de slag. Wij denken mee met de wensen en doelen binnen uw organisatie. Dit kan op verschillende locaties worden aangeboden, maar ook online of bij u op kantoor.

Zakelijke taaltraining Nederlands incompany, online of bij ons op kantoor?

Neem gerust contact op met Marijn! Zij zal op een praktische en creatieve manier voor u aan de slag gaan met een op maat gemaakte taaltraining, online, incompany of op ons kantoor.