Ervaringen met onze cursus zakelijk Engels

Deelnemer

“Vanwege mijn werkzaamheden in teams, die vaak internationaal van samenstelling zijn, wordt een goede beheersing van de Engelse taal steeds belangrijker. Tijdens de lessen werken we aan mijn woordenschat, uitspraak en zelfvertrouwen als het aankomt op spreken.”

Alieke Zelhorst

UX/UI designer

Bedrijf

“A personal touch given during the lessons by the Voorwaartz’s trainer was ’the icing on the cake’ “

Van der Kar Elektrotechniek

Organiseerde een training Engels voor medewerkers

HR

“CM.com is enthousiast over Voorwaartz als taalpartner. Voorwaartz denkt mee en zorgt voor een gevarieerde manier van leren met veel interactie. Dat geldt voor zowel voor de klassikale trainingen als de online lessen!”

Sanneke Dijkstra

Sanneke Dijkstra

HR Business Partner L&D

Incompany taaltraining Engels

Onze Engelse taaltrainingen bieden wij op verschillende manieren aan. Zo bieden wij Incompany taaltrainingen, maar ook individuele taaltrainingen. Indien gewenst komen wij langs op kantoor of een andere plek naar wens. Een online taaltraing kan natuurlijk ook. Wilt u een zakelijke taaltraining met een specifieke focus op uw branche of beroep? Dat kan! Hiervoor maken wij een op maat gemaakt programma.

Zakelijke taaltraining Engels bij ons, online of bij u op kantoor?

Neem gerust contact op met Marijn. Zij zal op een praktische en creatieve manier voor u aan de slag gaan met een op maat gemaakte taaltraining, online of op kantoor.