Aan het woord

Deelnemer

“Vanwege mijn werkzaamheden in teams, die vaak internationaal van samenstelling zijn, wordt een goede beheersing van de Engelse taal steeds belangrijker. Tijdens de lessen werken we aan mijn woordenschat, uitspraak en zelfvertrouwen als het aankomt op spreken.”

Alieke Design

UX/UI Designer

Deelnemer

“Om ook in Nederland mijn beroep als tandarts te kunnen uitvoeren, moest ik allerlei examens doen en mijn BIG-registratie halen. Dankzij de individuele begeleiding kon ik me goed voorbereiden. Veel dank aan Voorwaartz voor de geweldige ervaring en geweldige kansen!”

Aljona Mulder

Tandarts

Trainer

“Soms is een leerdoel zo specifiek, dat lessen op individuele basis de beste optie zijn. Zo werk je gericht aan je taalvaardigheid en gaat alles op jouw tempo. Zo kunnen we net dat extra zetje geven dat nodig is om verder te komen. Die een-op-een-aandacht doet vaak wonderen!”

Marijn Schoormans

Taaltrainster Nederlands/NT2

Aanmelden voor de individuele taaltraining in 7 stappen

  1. Laat uw gegevens achter.
  2. We nemen contact met u op om te praten met u over uw doelen, leerwensen en praktische zaken, zoals de gewenste lesdagen en tijden.
  3. Indien nodig maakt u een aantal taaltoetsen, zodat we uw niveau kunnen beoordelen.
  4. Wij geven u een advies en doen een voorstel.
  5. Bij akkoord, koppelen we u aan een trainer en stemmen we praktische details af.
  6. Aan het eind van de training krijgt u een certificaat van deelname en doet u, indien afgesproken en gewenst, niveautoetsen. U ontvangt een certificaat.
  7. We geven u advies welk vervolg het beste past.

Meer weten over onze privé-taalcursussen? We denken graag mee!

Neem gerust contact met ons op! We zullen samen bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.