Ervaringen met onze cursus zakelijk Frans

Deelneemster

“Omdat ik werk voor de Benelux en met een hoofdkantoor in Parijs (mais oui!) was het nu toch echt wel tijd om Frans te gaan leren.
Na een intakegesprek heeft Voorwaartz, in overleg met mij en de docente, een persoonlijk op maat traject voor mij samengesteld.
Met als resultaat dat ik, na acht 1-op-1 lessen, al simpele zinnen in het Frans kan spreken en dat maakt mijn werk nu wel echt een stuk gemakkelijker en vooral LEUKER!”

Tamarah Sikorski

Visual Merchandising

Onze aanpak

“We vinden het belangrijk dat de lessen aansluiten bij de werkzaamheden van de deelnemer. Daarom voeren we altijd een gedegen taalintake uit. Zo weten we waar de struikelblokken liggen en waar we aan moeten werken. De trainingen zijn dus altijd maatwerk.”

Marijn Schoormans

Projectmanager

HR

“CM.com is enthousiast over Voorwaartz als taalpartner. Voorwaartz denkt mee en zorgt voor een gevarieerde manier van leren met veel interactie. Dat geldt voor zowel voor de klassikale trainingen als de online lessen!”

Sanneke Dijkstra

Sanneke Dijkstra

HR Business Partner L&D

Incompany taaltraining Frans

Onze Franse taaltrainingen bieden wij op verschillende manieren aan. Zo bieden wij Incompany taaltrainingen, maar ook individuele taaltrainingen. Indien gewenst komen wij langs op kantoor of een andere plek naar wens. Een online taaltraing kan natuurlijk ook. Wilt u een zakelijke taaltraining met een specifieke focus op uw branche of beroep? Dat kan! Hiervoor maken wij een op maat gemaakt programma.

Zakelijke taaltraining Frans bij ons, online of bij u op kantoor?

Neem gerust contact op met Marijn. Zij zal op een praktische en creatieve manier voor u aan de slag gaan met een op maat gemaakte taaltraining, online of op kantoor.