Uitgelicht

Subsidie: Tel mee met taal

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Ook in 2021 kun je als werkgever weer subsidie aanvragen om te investeren in de basisvaardigheden van je werknemers.

Via de regeling Tel mee met Taal kunnen werkgevers tot 67% van de kosten voor onze trajecten taal, rekenen en digitale vaardigheden voor werknemers vergoed krijgen.

Meer over de subsidie Meer uitgelicht

Aan het woord

Deelnemer

“Mijn collega’s en ik hebben veel geleerd. We hebben allemaal gevonden wat we in de training zochten. Voorwaartz heeft het hele traject rondom de subsidieaanvraag voor ons uit handen genomen. Dat scheelt ons bedrijf een hoop in de kosten! Binnenkort start we met het vervolg.”

Adriennn Hogye

Operations Manager

HR

“Door onze prettige samenwerking met Voorwaartz kunnen wij onze medewerkers een op het bedrijf aangepast taaltraject aanbieden.
Dit geeft ons personeel een boost in zelfvertrouwen én sociale vaardigheden, waar zowel werkgever als werknemer de vruchten van plukken!”

Patrick Oosterveer

HR Manager

HR

“CM.com is enthousiast over Voorwaartz als taalpartner. Voorwaartz denkt mee en zorgt voor een gevarieerde manier van leren met veel interactie. Dat geldt voor zowel voor de klassikale trainingen als de online lessen!”

Sanneke Dijkstra

HR Business Partner L&D

Aan het woord

Deelnemer

“Taalscholing heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in mijn werk. Ik kan nu beter communiceren met mijn collega’s, mijn cliënten en hun naasten.”

Laurens

Zorg

HR

“Samen met onze partner Voorwaartz zorgen wij ervoor dat onze medewerkers de Nederlandse taal beheersen.
Dit draagt bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers en hier zijn wij erg trots op!”

Stoffels Bleijenberg

Schoonmaak

Opdrachtgever

“Voorwaartz is al jaren onze vaste, betrouwbare partner voor taal- en rekenonderwijs. We hebben altijd een prettig contact, waarin we snel met hen kunnen schakelen. Bovendien neemt Voorwaartz veel administratief werk uit handen!”

Perfetti Van Melle

Voedingsproducent

Zullen we met u meedenken?

Neem gerust contact op met Marijn. Zij zal op een praktische en creatieve manier met uw leervraag aan de slag gaan!