RAS-trajecten met open inschrijving

Voorwaartz verzorgt cursussen en trajecten Nederlands als tweede taal, taalophoging, spelling, rapporteren, uitspraak en conversatie in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. We bieden groepstrainingen in de avonduren op op onze locatie in Breda aan, voeren trajecten incompany uit, en individuele trajecten worden zowel op onze eigen locatie in Breda als incompany verzorgd.

Communicatievaardigheden komen aan bod in Intercultureel Leidinggeven en Interculturele Communicatie en in modules Effectief Communiceren, Feedback geven en Feedback krijgen en Luisteren en Confronteren.

Middels examentrainingen kunnen cursisten zich voorbereiden op de afname van examens. Trainingen gericht op gebruik van de computer en sociale media bieden wij aan als deel van langere trajecten.

Onder de noemer Taalvaardig! verzorgen we in het kader van VVE taaltoetsing en – scholing in de voorschoolse sector. Klik hier voor meer informatie.

Maatwerk

Onze aanpak is maatwerk. We pakken geen standaardmethodiek van de plank maar baseren voorstellen en keuzes op persoonlijke behoeftes en mogelijkheden van mensen. Wanneer dat de voorkeur heeft, verzorgen we delen van cursussen op afstand. Docenten en trainers van Voorwaartz hebben jarenlange ervaring, kennen de praktijk, hebben hart voor hun vak, zijn betrokken en weten wat werkt.

Voorwaartz hanteert het Common European Frameword of Reference (CEFR)