Patrick van den Hemel

Algemeen directeur

“Als eindverantwoordelijke van Voorwaartz zorg ik dat iedere medewerker (het kapitaal van Voorwaartz!) optimaal kan functioneren, om zo onze klanten maximaal tevreden te stellen met onze kwaliteit. Door de inhoudelijke kennis van onze docenten en coaches te combineren met mijn financiële- en HR-kennis, probeer ik een duurzame-, flexibele- en gezonde onderneming te blijven. Een onderneming die in veranderende omstandigheden kan inspelen op de behoeften van onze klanten”.

p.vanderhemel@voorwaartz.nl

Marina Wisse

Projectmanager zakelijke markt

“Als projectmanager bij Voorwaartz stroomlijn ik de omvangrijkere trajecten, onderhoud ik contact met bedrijven en neem ik subsidieaanvragen uit handen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor ons aanbod gericht op de taaleis in de kinderopvang. Ik zorg voor overzicht van onze projecten en waarborg de kwaliteit van onze diensten.”

m.wisse@voorwaartz.nl

Maud Schreuder

Projectmanager inburgering

“Als projectmanager Inburgering en Participatie ben ik verantwoordelijk voor alles rondom de inburgering. Ik ben een aanspreekpunt voor cursisten en trainers en zorg voor een spoedig verloop van het inburgeringstraject van de cursist. Samen met onze samenwerkingspartners doen we ons best om te zorgen dat iedereen, links- of rechtsom, op de juiste plek terecht kan komen. Het is mooi om te zien als een cursist uiteindelijk zijn of haar plek in onze maatschappij heeft gevonden!”

administratie@voorwaartz.nl

Petra van Achterberg

Bureaumanager

“Ik zorg ervoor dat alles bij Voorwaartz op rolletjes loopt. Ik ben aanspreekpunt voor heel Team Voorwaartz en houd de planning en bemensing in de gaten. Daarbij zorg ik dat alles in het pand tip top in orde is. Ik vind het erg prettig om in zo’n bruisende omgeving te werken; geen dag is hetzelfde en het is altijd gezellig!”

p.vanachterberg@voorwaartz.nl

Marijn Schoormans

Uitvoerend projectmanager en trainer

“Ik verzorg trainingen Nederlands en NT2 en ontwikkel lesmateriaal. Ik ben gek op nieuwe (zelfbedachte) werkvormen uitproberen! Ook ga ik met bedrijven in gesprek om hun leervraag te vertalen naar een mooi taaltraject op maat. Verder houd ik me bezig met ons YouTube-kanaal en de website.”

m.schoormans@voorwaartz.nl

Tatiana Federova

Backoffice medewerkster

“Ik ben een ex-cursiste van Voorwaartz. Ik heb Voorwaartz altijd een erg mooie organisatie gevonden en ben erg trots dat ik nu een medewerkster ben! Ik ben heel precies, daarom past het werk als backoffice medewerkster goed bij me.”

t.federova@voorwaartz.nl

Sara Hofmans

Backoffice medewerker

“Naast mijn studie, ben ik werkzaam bij Voorwaartz. Op het kantoor van Voorwaartz, zit ik achter de balie, waar ik alle vragen van cursisten beantwoord!
Ook ondersteun ik bij diverse administratieve werkzaamheden en ben ik het aanspreekpunt voor vrijwilligers. Door de goede sfeer, is iedere werkdag een plezier!”

s.hofmans@voorwaartz.nl

René Burger

Trainer

“Als trainer NT2 en taal op de werkvloer ben ik constant bezig met het begeleiden van het leerproces van mijn cursisten. Ik houd het leerdoel voor ogen en werk daar naartoe, maar houd ook graag ruimte open voor een spontaan spel of leuke werkvorm.”

r.burger@voorwaartz.nl

Mischa Meiland

Trainer & intaker

“Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik ben trainer NT2 en geef les aan inburgeringsgroepen. Ook neem ik intakes af, zodat elke cursist bij ons in de juiste groep terecht komt. Iedereen kan bij me terecht voor vragen en een gezellig praatje!”

m.meiland@voorwaartz.nl

Jenneke Kunst

Trainer

“Met hart voor taal en mensen werk ik met veel plezier als trainer NT2 bij Voorwaartz. Graag begeleid ik anderstaligen om de Nederlandse taal te leren en om hun plekje te vinden in de maatschappij. Persoonlijke aandacht en respect voor verschillen vind ik belangrijk in mijn lessen. Naast de taallessen houd ik me ook bezig met projecten voor de inburgering.”

j.kunst@voorwaartz.nl

Roelof Tiemersma

Trainer

“Ik werk al jaren met veel plezier voor Voorwaartz. Ik geef voornamelijk les aan inburgeringsgroepen. Ik heb hart voor mijn vak en voor de mensen met wie ik werk. Ik houd van een geintje op zijn tijd en zorg altijd voor een fijne sfeer in de klas!”

r.tiemersma@voorwaartz.nl

Ook werken bij Team Voorwaartz?

Lees meer op de pagina ‘Werken bij Voorwaartz’ of neem direct contact op met Maud.