Patrick van den Hemel

Algemeen directeur

“Als eindverantwoordelijke van Voorwaartz zorg ik dat iedere medewerker (het kapitaal van Voorwaartz!) optimaal kan functioneren, om zo onze klanten maximaal tevreden te stellen met onze kwaliteit. Door de inhoudelijke kennis van onze docenten en coaches te combineren met mijn financiële- en HR-kennis, probeer ik een duurzame-, flexibele- en gezonde onderneming te blijven. Een onderneming die in veranderende omstandigheden kan inspelen op de behoeften van onze klanten”.

p.vandenhemel@voorwaartz.nl

Marina Wisse

Projectmanager zakelijke markt

“Als projectmanager bij Voorwaartz stroomlijn ik de omvangrijkere trajecten, onderhoud ik contact met bedrijven en neem ik subsidieaanvragen uit handen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor ons aanbod gericht op de taaleis in de kinderopvang. Ik zorg voor overzicht van onze projecten en waarborg de kwaliteit van onze diensten.”

m.wisse@voorwaartz.nl

Petra van Achterberg

Operationeel Manager

“Ik zorg ervoor dat alles bij Voorwaartz op rolletjes loopt. Ik ben aanspreekpunt voor heel Team Voorwaartz en houd de planning en bemensing in de gaten. Daarbij zorg ik dat alles in het pand tip top in orde is. Ik vind het erg prettig om in zo’n bruisende omgeving te werken; geen dag is hetzelfde en het is altijd gezellig!”

p.vanachterberg@voorwaartz.nl

Tatiana Federova

Backoffice medewerkster

“Ik ben een ex-cursiste van Voorwaartz. Ik heb Voorwaartz altijd een erg mooie organisatie gevonden en ben erg trots dat ik nu een medewerkster ben! Ik ben heel precies, daarom past het werk als backoffice medewerkster goed bij me.”

t.federova@voorwaartz.nl

René Burger

Trainer

“Als trainer NT2 en taal op de werkvloer ben ik constant bezig met het begeleiden van het leerproces van mijn cursisten. Ik houd het leerdoel voor ogen en werk daar naartoe, maar houd ook graag ruimte open voor een spontaan spel of leuke werkvorm.”

r.burger@voorwaartz.nl

Mischa Meiland

Trainer & intaker

“Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik ben trainer NT2 en geef les aan inburgeringsgroepen. Ook neem ik intakes af, zodat elke cursist bij ons in de juiste groep terecht komt. Iedereen kan bij me terecht voor vragen en een gezellig praatje!”

m.meiland@voorwaartz.nl

Jenneke Kunst

Trainer

“Met hart voor taal en mensen werk ik met veel plezier als trainer NT2 bij Voorwaartz. Graag begeleid ik anderstaligen om de Nederlandse taal te leren en om hun plekje te vinden in de maatschappij. Persoonlijke aandacht en respect voor verschillen vind ik belangrijk in mijn lessen. Naast de taallessen houd ik me ook bezig met projecten voor de inburgering.”

j.kunst@voorwaartz.nl

Roelof Tiemersma

Trainer

“Ik werk al jaren met veel plezier voor Voorwaartz. Ik geef voornamelijk les aan inburgeringsgroepen. Ik heb hart voor mijn vak en voor de mensen met wie ik werk. Ik houd van een geintje op zijn tijd en zorg altijd voor een fijne sfeer in de klas!”

r.tiemersma@voorwaartz.nl

Anneke Duivenvoorden

Trainer

Wordt aan gewerkt…

a.duivenvoorden@voorwaartz.nl

Adei Horani

Backoffice medewerker

Wordt aan gewerkt…

a.horani@voorwaartz.nl

Hella

Trainer

Wordt aan gewerkt…

Marieke Versteegh

Cursist coördinator

Wordt aan gewerkt…

m.versteegh@voorwaartz.nl

Ook werken bij Team Voorwaartz?

Lees meer op de pagina ‘Werken bij Voorwaartz’ of neem direct contact op met Maud.