Maryse Schreuder

Directeur-eigenaar

“Taal is een van de belangrijkste gereedschappen om goed te kunnen functioneren. Zowel thuis als op het werk. Steeds weer blijft het mooi om van opdrachtgevers terug te krijgen dat de bijvangst van een taaltraining op de werkvloer zo onverwacht groot blijkt. Daar doen we het voor!”

m.schreuder@voorwaartz.nl

Mischa Meiland

Office Support & coördinator

“Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik regel alles ‘achter de schermen’, op de administratie. Ik houd me bezig met de planning van de groepen, neem intakes af en ben het eerste aanspreekpunt voor onze trainers en deelnemers op kantoor. Iedereen kan bij me terecht voor vragen en een gezellig praatje!”

m.meiland@voorwaartz.nl

Marijn Schoormans

Taaltrainer en uitvoerend projectmanager

“Ik verzorg trainingen Nederlands en NT2 en ontwikkel lesmateriaal. Ik ben gek op nieuwe (zelfbedachte) werkvormen uitproberen! Ook ga ik met bedrijven in gesprek om hun leervraag te vertalen naar een mooi taaltraject op maat. Verder houd ik me bezig met ons YouTube-kanaal en de website.”

m.schoormans@voorwaartz.nl

Marina Wisse

Projectmanager

“Als projectmanager bij Voorwaartz stroomlijn ik de omvangrijkere trajecten, onderhoud ik contact met bedrijven en neem ik subsidieaanvragen uit handen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor ons aanbod gericht op de taaleis in de kinderopvang. Ik zorg voor overzicht van onze projecten en waarborg de kwaliteit van onze diensten.”

m.wisse@voorwaartz.nl

Maud Schreuder

Administratief medewerkster

“Ik studeer Human Resource Management en heb interesse in alles wat te maken heeft met het opleiden en ontwikkelen van mensen. Op dit moment ondersteun ik de administratie en verbeter ik interne processen. Het is mooi om te zien hoe onze deelnemers door taal groeien. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen!”

administratie@voorwaartz.nl

Ook werken bij Team Voorwaartz?

Lees meer op de pagina ‘Werken bij Voorwaartz’ of neem direct contact op met Maud.