Patrick van den Hemel

Algemeen directeur

“Als eindverantwoordelijke van Voorwaartz zorg ik dat iedere medewerker (het kapitaal van Voorwaartz!) optimaal kan functioneren, om zo onze klanten maximaal tevreden te stellen met onze kwaliteit. Door de inhoudelijke kennis van onze docenten en coaches te combineren met mijn financiële- en HR-kennis, probeer ik een duurzame-, flexibele- en gezonde onderneming te blijven. Een onderneming die in veranderende omstandigheden kan inspelen op de behoeften van onze klanten”.

p.vandenhemel@voorwaartz.nl

Marina Wisse

Projectmanager zakelijke markt

“Als manager Zakelijke markt onderhoud ik contact met bedrijven en organisaties en zorg met onze trainers voor passende taaltrajecten. Daarop ben ik aanspreekbaar van intake tot eindrapportage. Verder help ik klanten, als dat mogelijk is, subsidiemogelijkheden voor onze trajecten te benutten.”

m.wisse@voorwaartz.nl

Petra van Achterberg

Operationeel Manager

“Ik zorg ervoor dat alles bij Voorwaartz op rolletjes loopt. Ik ben aanspreekpunt voor heel Team Voorwaartz en houd de planning en bemensing in de gaten. Daarbij zorg ik dat alles in het pand tip top in orde is. Ik vind het erg prettig om in zo’n bruisende omgeving te werken; geen dag is hetzelfde en het is altijd gezellig!”

p.vanachterberg@voorwaartz.nl

David Van Kiel

Manager inburgering Zuid-Nederland

“Als manager inburgering voor Zuid-Nederland draag ik zorg voor een betrokken en goed functionerend team. Ik onderhoud de samenwerkingsrelaties en zorg voor een correcte uitvoering van de afspraken met de diverse opdrachtgevers (veelal gemeenten) in de regio.

De dynamische en informele werkomgeving met deskundige en enthousiaste collega’s geeft mij energie om Voorwaartz de passende taalaanbieder te laten zijn voor de cursist.”

d.vankiel@voorwaartz.nl

Tatiana Federova

Backoffice medewerkster & cursistencoördinator

“Ik ben een ex-cursiste van Voorwaartz. Ik heb Voorwaartz altijd een erg mooie organisatie gevonden en ben erg trots dat ik nu een medewerkster ben! Ik ben heel precies, daarom past het werk als backoffice medewerkster goed bij me.”

t.federova@voorwaartz.nl

Roelof Tiemersma

Trainer & intaker

“Ik werk al jaren met veel plezier voor Voorwaartz. Ik geef voornamelijk les aan inburgeringsgroepen. Ik heb hart voor mijn vak en voor de mensen met wie ik werk. Ik houd van een geintje op zijn tijd en zorg altijd voor een fijne sfeer in de klas!”

r.tiemersma@voorwaartz.nl

Anneke Duivenvoorden

Trainer & intaker

“Als NT2 docent van voornamelijk Alfa groepen ligt de focus van mijn lessen op het aansluiten bij wat de cursist nodig heeft om zijn/haar weg te vinden in onze maatschappij.

Zeker geen gemakkelijke klus voor hen. Een veilig en rijk pedagogisch klimaat is hierbij een voorwaarde. Mijn begeleiding is persoonlijk en betrokken met oog voor de mens achter de cursist.

Alles draait om persoonlijke afstemming.”

a.duivenvoorden@voorwaartz.nl

Adei Horani

Backoffice medewerker

“Ik heb zelf een cursus gevolgd bij Voorwaartz en ben vrijwilliger geweest. Ik ben altijd enthousiast om nieuwe dingen te leren en bij Voorwaartz krijg ik de kans om dit te doen. Naast de verschillende administratieve taken ben ik het aanspreekpunt voor vrijwilligers.”

a.horani@voorwaartz.nl
Jenneke

Jenneke Kunst

Trainer

“Met hart voor taal en mensen werk ik met veel plezier als trainer NT2 bij Voorwaartz. Graag begeleid ik anderstaligen om de Nederlandse taal te leren en om hun plekje te vinden in de maatschappij. Persoonlijke aandacht en respect voor verschillen vind ik belangrijk in mijn lessen. Naast de taallessen houd ik me ook bezig met projecten voor de inburgering.”

j.kunst@voorwaartz.nl
Karin

Karin van Spaandonk

Trainer

“Met mijn passie voor taal en jarenlange onderwijservaring voel ik me bij Voorwaartz perfect op mijn plek. Het geeft mij veel voldoening om bij anderen het taalvlammetje te ontsteken en kennis door te geven. Taal is hét middel om jezelf uit te drukken, en helpt je om je weg te vinden in de maatschappij.

De achtergrond van onze cursisten is erg divers, dat vind ik verrijkend. Mijn blik op de wereld wordt erdoor verruimd, zo ontwikkel ik mezelf ook. Als ik trainingen geef, kijk ik altijd naar de behoeften van mijn groep. De mens is de maat van alle dingen!”

k.vanspaandonk@voorwaartz.nl

Ook werken bij Team Voorwaartz?

Lees meer op de pagina ‘Werken bij Voorwaartz’ of neem direct contact op met Petra van Achterberg .