Cursus conversatie 

Een taal leren is een taal spreken. Oefenen met spreekvaardigheid is daarom enorm belangrijk. Tijdens deze zomercursus conversatie ligt de focus op spreken; vloeiendheid, zinsbouw, uitspraak, woordenschat, etc. Grammatica wordt uitgelegd indien nodig, maar de focus ligt op spreken.

De praktische zaken op een rijtje:

– start: 4e week van juni

– 8x 2 uur online les

– groepslessen van minimaal 6 en maximaal 12

– lessen van 19:00 – 21:00 uur

– kosten: € 450 (vrijgesteld van BTW)

Nederlands/NT2

De conversatiecursus Nederlands/NT2 is geschikt voor +/- niveau A2 tot B1. We gaan oefenen met de basis van de zinsstructuur, je vergroot je woordenschat en we werken aan de uitspraak. Dit alles doen we met leuke, actieve werkvormen en spelletjes.

Zakelijk Engels

Een beetje Engels mee kletsen op vakantie of me die verre liefde van die ene vriend; prima. Maar inhoudelijk reageren tijdens een belangrijke vergadering, gepassioneerd je mening beargumenteren tegenover de interim CEO of een bedrijf bellen met een klacht, is toch andere koek. Tijdens deze cursus verbeter je je spreekvaardigheid, uitspraak en woordenschat in een zakelijke setting, zoals tijdens meetings, aan de telefoon of een overleg met collega’s.

Frans/Duits/Italiaans

Je spreekt al een aardig woordje over de grens. Top! Maar helaas zakt het snel weg als je het niet regelmatig spreekt. De vakantie naar Berlijn/Sardinië/Provence valt dit jaar helaas in het water, dus de boel een beetje opfrissen is een must! De conversatiecursus is geschikt voor half-gevorderden en gevorderden. We bouwen op van voorstellen en korte oefeningen over de eigen interesses, naar discussies over wat bredere onderwerpen en meer geavanceerde (zakelijke) woordenschat.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!

Call Now Button