Via de regeling Tel mee met Taal kunnen werkgevers tot 67% van de kosten voor onze trajecten taal, rekenen en digitale vaardigheden voor werknemers vergoed krijgen.

Deze regeling bestaat al enkele jaren. Voorwaartz taaltraining – coaching BV heeft ruime ervaring met deze regeling. Alle aanvragen die we in opdracht van bedrijven indienden zijn tot nu toe gehonoreerd.

We gaat uit van No cure no pay en Samen uit, samen thuis:

Wij brengen géén kosten voor het doen van de aanvraag in rekening.

  • Als de aanvraag niet wordt toegekend bent u niets aan ons verschuldigd;
  • Als de aanvraag wél wordt toegekend zijn wij de uitvoerende partij en voeren we het toegekende traject uit op basis van met u gemaakte afspraken.

Vóór de aanvraag checken we middels een intake of uw kandidaten binnen de criteria van de regeling vallen. Dit kunnen we, in deze coronatijd, op afstand doen.
We spreken met u af hoe we dit regelen en brengen hiervoor een kleine onkostenvergoeding in rekening. Dit zijn alle kosten die u vooraf maakt.

Om de aanvraag te kunnen doen vragen we u verder om enkele gegevens van uw bedrijf en om een machtiging.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u teruggebeld worden om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, laat dan hier uw gegevens achter. U wordt dan door een van onze collega’s teruggebeld.

Naam *
Bedrijf *
Telefoon *
Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de ster.

Call Now Button