Uitgelicht

Download de brochure over onze aanpak voor de 3F taaltoets voor de kinderopvang!

Voorwaartz toetst pm’-ers die niet aan kunnen tonen dat zij aan de taaleis voldoen.
Wij nemen toetsen individueel of in kleine (sub)groepen af. Zo borgen we individuele aandacht en we kunnen tijdens de voorbereiding van de toetsen ingaan op vragen opmerkingen van de deelnemers.

Download de brochure Meer uitgelicht

Wilt u meer weten over het partnership tussen Kibeo en Voorwaartz op het gebied van de taaleis in de kinderopvang? Lees het artikel hier!

Aan het woord

HR-afdeling

“Het prettige contact en de soepele begeleiding bij onze maatwerktrajecten, maakt dat Voorwaartz een fijne samenwerkingspartner is. Het slagingspercentage bij onze pedagogisch medewerkers ligt hoog.”

Medewerkster

Kibeo Academy

Projectmanager

“Voor veel medewerkers in de kinderopvang zijn de verplichte taaltoetsen een noodzakelijk kwaad. Ook daarom staat bij Voorwaartz bij deze toetsen persoonlijke begeleiding centraal. Dit wordt door de kandidaten als prettig ervaren.”

Marina Wisse

Projectmanager

Locatiemanager

“Voorwaartz heeft ons met een intensief maatwerktraject enorm geholpen om de medewerksters te laten voldoen aan de taaleis binnen de kinderopvang. We hebben een fijne samenwerking gehad en uiteindelijk is iedereen geslaagd!”

Wendy van Egmond

Locatiemanager

Meer weten over de taaleis voor kinderopvang en de 3f taaltoets?

Neem gerust contact op met Marina. Zij kan u helder uitleggen wat de taaleis inhoudt en hoe wij voor uw organisatie aan de slag kunnen gaan om uw medewerkers te begeleiden naar het beoogde taalniveau.