Over Voorwaartz

Voorwaartz verzorgt trainingen Nederlands (als tweede taal) op de werkvloer, taaltrainingen voor professionals, staf en management, trainingen andere talen (zakelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans) en trainingen die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid voor totale bedrijven of onderdelen daarvan. Dit doen we al 15 jaar in opdracht van succesvolle bedrijven en organisaties, van MKB tot multinationals, van productiebedrijven tot in de kinderopvang en in de zorg.

U heeft bij ons te maken met een vaste kern van medewerkers en een vast aanspreekpersoon. Al onze docenten, trainers en adviseurs hebben jarenlange ervaring, zijn gekwalificeerd, kennen de praktijk, hebben hart voor hun vak, zijn betrokken en weten wat werkt.

Onze aanpak is praktisch en resultaatgericht.

Wij bieden een veilige leeromgeving waar kandidaten fouten mogen maken, successen ervaren en zelfvertrouwen opbouwen. Cursisten passen nieuwe vaardigheden vlot toe in de dagelijkse praktijk.

Als opdrachtgever krijgt u bij ons maatwerk en uw doelen zijn daarbij leidend. We pakken geen standaardmethodiek van de plank maar baseren onze werkwijze op uw wensen en mogelijkheden. Als u dat wilt verzorgen we delen van cursussen op afstand.

U maakt vooraf afspraken met ons over doelen, inhoud, vormgeving, duur en kosten. Wij garanderen dat een training of cursus altijd doorgaat, ongeacht het aantal deelnemers. U wordt door ons geïnformeerd over de (tussentijdse) resultaten en het perspectief van elke afzonderlijke werknemer.

Als u dat wenst kunnen we specifieke toetsen voor u ontwikkelen. We werken dan samen met bureau ICE en zorgen ervoor dat ook uw toets een genormeerde toets is. Naast in-company trajecten verzorgen wij trajecten op onze locatie in Breda. We verzorgen ook groepstrajecten waarop individuele werknemers kunnen inschrijven.

We zijn specialist in taalophoging NT1, taaltrainingen voor anderstaligen (NT2), en we verzorgen trainingen taal op de werkvloer, taaltraining voor professionals, staf en management, trajecten andere talen (zakelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans) en projecten die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid voor totale bedrijven of onderdelen daarvan.
Voorwaartz voert de keurmerken Blik op Werk en NRTO.

Call Now Button