Voorwaartz is actief van werkvloer tot in de bestuurskamer. Voor bedrijven, organisaties en overheden verzorgen we trainingen, cursussen en trajecten voor individuele medewerkers, groepen medewerkers en we ontwerpen en leiden langer lopende projecten.

De afgelopen periode kreeg Voorwaartz nieuwe opdrachten van onder andere Perfetti Van Melle (Breda, Sittard en Weert), Afvalservice Breda, Moooi (Breda en Amsterdam), Alumet (Etten-Leur), Janus Vaten (Oosterhout), Hogeschool Zuyd (Heerlen), Lely (Maassluis), Essent (Eemshaven) en Pet Power (Etten- Leur).

We zijn met verschillende bedrijven, organisaties en gemeenten in overleg over nieuwe opdrachten.

“Omdat onze medewerkers om moeten kunnen gaan met IPad, pc en boordcomputers heeft Voorwaartz maatwerk geleverd op het gebied van Taal & Tabletcursussen.”

“Goed dat we contact hebben met Voorwaartz. We zijn een innovatief bedrijf en onze mensen worden goed opgeleid. Taaltraining hoort daar bij.”

“De lessen verliepen goed, het resultaat was er naar. Fijn dat de lijnen met Voorwaartz zo kort zijn.”

“We worden goed op de hoogte gehouden over het traject en Voorwaartz geeft ons de juiste gegevens om de declaraties bij de RAS te doen.”

“Het taaltraject verloopt goed. We merken nu al verschil op de werkvloer.”

“Fijn dat Voorwaartz ons op vervolgmogelijkheden wees. We maken er graag gebruik van.”

“De vergoeding van de verleturen is voor ons aantrekkelijk. Toch blijft het plannen van de lessen een gepuzzel. Het is erg fijn dat Voorwaartz flexibel inspeelt op onze mogelijkheden, en de lessen gegeven worden op momenten dat wij mensen kunnen missen.”

“We worden goed op de hoogte gehouden over het traject en Voorwaartz geeft ons de juiste gegevens om de declaraties bij de RAS te doen.”

“Elf van onze medewerkers hebben het basistraject goed afgerond. We werkten nauw samen met Voorwaartz. Er werd goed ingespeeld op de verschillen tussen de medewerkers.”