Klanten nemen trajecten taal op de werkvloer, taaltraining voor professionals, staf en management, trajecten andere talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans) en projecten die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid voor totale bedrijven of onderdelen daarvan bij ons af.

Bedrijven kopen voor werknemers individuele trajecten bij ons in of schrijven werknemers in voor groepstrajecten op onze locatie in Breda.
 Wanneer u een beroep op ons doet profiteert u van jarenlange ervaring en feedback die we van klanten zoals Perfetti Van Melle (Breda, Sittard en Weert), Afvalservice Breda, Moooi (Breda en Amsterdam), Janus Vaten (Oosterhout), Hogeschool Zuyd (Heerlen), Lely (Maassluis), Essent (Eemshaven), Pet Power (Etten-Leur) en Zorgorganisatie Laurens (Rotterdam).

Als u dat wenst ontvangt u een rapportage van het project Tablet & Taal van ons. U krijgt dan een indruk van onze integrale aanpak en de resultaten ervan. Ook kunt u Taal. Een bouwsteen voor duurzame inzetbaarheid. ontvangen. Hierin staan onze 7 tips voor een succesvolle aanpak van duurzame inzetbaarheid van medewerkers in uw bedrijf of organisatie.

“Omdat onze medewerkers om moeten kunnen gaan met IPad, pc en boordcomputers heeft Voorwaartz maatwerk geleverd op het gebied van Taal & Tabletcursussen.”

“Goed dat we contact hebben met Voorwaartz. We zijn een innovatief bedrijf en onze mensen worden goed opgeleid. Taaltraining hoort daar bij.”

“De lessen verliepen goed, het resultaat was er naar. Fijn dat de lijnen met Voorwaartz zo kort zijn.”

“We worden goed op de hoogte gehouden over het traject en Voorwaartz geeft ons de juiste gegevens om de declaraties bij de RAS te doen.”

“Het taaltraject verloopt goed. We merken nu al verschil op de werkvloer.”

“Fijn dat Voorwaartz ons op vervolgmogelijkheden wees. We maken er graag gebruik van.”

“De vergoeding van de verleturen is voor ons aantrekkelijk. Toch blijft het plannen van de lessen een gepuzzel. Het is erg fijn dat Voorwaartz flexibel inspeelt op onze mogelijkheden, en de lessen gegeven worden op momenten dat wij mensen kunnen missen.”

“We worden goed op de hoogte gehouden over het traject en Voorwaartz geeft ons de juiste gegevens om de declaraties bij de RAS te doen.”

“Elf van onze medewerkers hebben het basistraject goed afgerond. We werkten nauw samen met Voorwaartz. Er werd goed ingespeeld op de verschillen tussen de medewerkers.”

Call Now Button