U kunt bij ons een individueel traject inkopen. U kunt bij ons privélessen Nederlandse taalophoging volgen, taaltraining voor professionals, staf en management, en trajecten andere talen (zakelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans). Een individueel traject voeren we in-company uit of op onze locatie in Breda.

Individuele trajecten zijn intensief en uiteraard gaat het hier om maatwerk. Het traject is geheel afgestemd op uw niveau, ambities en mogelijkheden. Na een intake wordt er een trajectplan opgesteld. We maken afspraken over doelen, inhoud, vormgeving, planning, duur en kosten. Na akkoord koppelen we u aan een geschikte docent of trainer en start de uitvoering. Als dat is afgesproken bepalen we na afloop van het traject uw eindniveau met een officieel erkende niveautoets en u ontvangt een certificaat.

Individuele trajecten bieden we aan in de vorm van een strippenkaart. Met een strippenkaart koopt u 10 uur privéles in, die u vervolgens in overleg met de docent plant. Een strippenkaart (10 uur) kost € 750,- exclusief lesmateriaal, vrijgesteld van BTW. Wanneer de lessen in het weekeind gegeven worden geldt een toeslag van 10%.

De meeste mensen die bij ons een traject volgen werken bij een bedrijf of organisatie. Wij faciliteren bedrijven subsidies te benutten. Wij informeren u en de HR-medewerker van uw bedrijf graag over onze mogelijkheden.

Call Now Button