Onze werkwijze

Individuele-trajecten-intake

1. Intake

  • Algemene kennismaking
  • Leervraag in kaart brengen
  • Startniveau bepalen

Een taaltraining bij Voorwaartz is effectief en persoonlijk. Daarom willen we iedereen graag persoonlijk ontmoeten voordat we van start gaan. Tijdens een intakegesprek vragen we naar de persoonlijke achtergrond, de reden dat iemand zijn taalvaardigheden wil verbeteren, eerdere opleidingen en trainingen en bespreken we alvast de praktische mogelijkheden.

Natuurlijk stellen we ook het startniveau vast door middel van een aantal toetsen, waaronder een taalleerbaarheidstoets. Dit laatste geeft ons informatie over hoe snel iemand nieuwe stof tot zich kan nemen en in de praktijk kan toepassen. Hoe hoger de taalleerbaarheid, hoe sneller het leerdoel behaald kan worden.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Individueel-Plaatsing

2. Plaatsing Cursus

  • Leerbaarheid
  • Taalvaardigheden
  • Offerte

Nu we een beeld hebben van wat u wilt en kan, kijken wat voor soort traject geschikt is. Dit kan een groepscursus met open inschrijving zijn. Als uw leervraag te specifiek is of als u simpelweg de voorkeur geeft aan individuele lessen, wordt het een individueel taaltraject. Dit betekent dat u alleen les krijgt, en dat de lestijden en de inhoud van de lessen aangepast worden aan uw behoeften.

Wilt u privéles, maar wilt u uw algemene taalvaardigheden verbeteren? Dan kan een strippenkaart interessant zijn. Lees hier meer over een strippenkaart. Wilt u een meer uitgebreide, specifieke taaltraining, dan maken wij een passend trajectvoorstel.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Incompany-Uitvoering

3. Uitvoering

  • Taaltraining
  • Tussentijdse en eindevaluatie
  • Toetsen en certificaat

Na akkoord op het trajectvoorstel kunnen we starten! U volgt de lessen zoals afgesproken. De lessen vinden plaats op onze locatie (Breda) of incompany, volgens een vast of flexibel lesrooster. We zorgen ervoor dat we tijdig bijsturen; is het traject te moeilijk of heeft u meer uitdaging nodig? Wij zoeken samen naar een passende oplossing.

We houden de werkgever graag op de hoogte van uw vorderingen. U ontvangt daarom tussentijds een evaluatie die ook naar uw werkgever wordt gestuurd.  Na afloop wordt uw eindniveau bepaald door middel van officieel erkende niveautoetsen. U ontvangt daarna een eindevaluatie en een certificaat.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake.