U kunt een beroep op Voorwaartz doen voor trainingen Nederlands (als tweede taal) op de werkvloer, taaltraining voor professionals, staf en management, taaltrainingen andere talen (zakelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans) en trainingen die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid van al uw medewerkers.

Uw doelen, wensen en mogelijkheden zijn voor ons leidend. Hierop stemmen we onze resultaatgerichte aanpak af. Bedrijven, organisaties en werknemers kunnen met ons zo een stevige stap ‘Voorwaartz’ richting bedrijfs- of organisatieontwikkeling met duurzaam inzetbare medewerkers.

Wij zijn al 15 jaar actief in heel Nederland, óók in het weekeind, ’s avonds en tijdens schoolvakanties. Vaak worden we ingeschakeld vanwege innovaties in bedrijven of organisaties, omdat werkprocessen digitaliseren of omdat er nieuwe vaardigheden van werknemers of instromers gevraagd worden. Van hen wordt verwacht dat ze op de werkvloer vernieuwingen toepassen. Medewerkers moeten daarom goed in het Nederlands aanspreekbaar zijn, duidelijk communiceren, goed met instructies omgaan én zich vakinhoudelijk scholen. De basis hiervoor ligt in een goede beheersing van de Nederlandse taal. Dit geldt voor moedertaalsprekers én voor anderstaligen. Deze basisvoorwaarde wordt nogal eens over het hoofd gezien.

Van professionals, medewerkers in de staf en het management wordt verwacht dat zij foutloos formuleren, rapportages schrijven die getoetst kunnen worden en dossiers op kunnen bouwen. Aan werknemers in de zorg en de kinderopvang worden daarbij, vaak naar aanleiding van regelgeving, specifieke eisen gesteld en kennis van andere talen kan noodzakelijk zijn. Ook hiervoor kunt u een beroep op onze brede ervaring en expertise doen.

Wij helpen u graag om de situatie in uw bedrijf in beeld te brengen. Wanneer u dat wenst verzorgen we vervolgens trainingen taal op de werkvloer, taaltraining voor professionals, staf en management, trajecten andere talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans) of projecten die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid van al uw medewerkers. We verzorgen trainingen incompany en op onze locatie in Breda. We helpen u graag een beroep te doen op subsidies. Voorwaartz voert de keurmerken Blik op Werk en NRTO.

“Omdat onze medewerkers om moeten kunnen gaan met IPad, pc en boordcomputers heeft Voorwaartz maatwerk geleverd op het gebied van Taal & Tabletcursussen.”

Cees van Bavel
Afdelingshoofd Afvalservice Breda

“Goed dat we contact hebben met Voorwaartz. We zijn een innovatief bedrijf en onze mensen worden goed opgeleid. Taaltraining hoort daar bij.”

Jefta van der Meijden
Reinstaat

“De lessen verliepen goed, het resultaat was er naar. Fijn dat de lijnen met Voorwaartz zo kort zijn.”

Helen Versteeg
Van Alem

“We worden goed op de hoogte gehouden over het traject en Voorwaartz geeft ons de juiste gegevens om de declaraties bij de RAS te doen.”

Chantal Verdonk:

“Het taaltraject verloopt goed. We merken nu al verschil op de werkvloer.”

Medy Kil
Avital

“Fijn dat Voorwaartz ons op vervolgmogelijkheden wees. We maken er graag gebruik van.”

Ad Paulusse
Schoonmaakbedrijf Paulusse

“De vergoeding van de verleturen is voor ons aantrekkelijk. Toch blijft het plannen van de lessen een gepuzzel. Het is erg fijn dat Voorwaartz flexibel inspeelt op onze mogelijkheden, en de lessen gegeven worden op momenten dat wij mensen kunnen missen.”

Wilma Dingemans
DSG & FNS Schoonmaakbedrijf

“We worden goed op de hoogte gehouden over het traject en Voorwaartz geeft ons de juiste gegevens om de declaraties bij de RAS te doen.”

Chantal Verdonk

“Elf van onze medewerkers hebben het basistraject goed afgerond. We werkten nauw samen met Voorwaartz. Er werd goed ingespeeld op de verschillen tussen de medewerkers.”

Sabine Slot
HSO Schoonmaakservice

Actueel

Pilottraject 'Taal intensief!' afgerond

In november 2018 hebben we het traject Taal Intensief! afgerond. Dit pilottraject was een zogenaamd…

Lees meer

Tel mee met Taal-festival

Op het Tel mee met Taal-festival op 19 november 2018 gaf Voorwaartz een lezing. Er…

Lees meer

Ons YouTube-kanaal is booming!

Het Voorwaartz YouTube-kanaal is inmiddels wereldwijd bekend, met name om de heldere en leuke grammaticafilmpjes.…

Lees meer
Call Now Button